Wingwave Coaching
Coaching është një metodë që mundëson arritjen e qëllimeve të përcaktuara.
Më Shumë

Çdo ditë është një mundësi për të
ndryshuar vetveten

Trajnimet

NLP

Neuro Linguistic Programming (NLP) është pothuajse 30 vjet metodologji më e suksesshme botërore në fushën e zhvillimit personal dhe përsosmërisë që përdoret nga njerëz të suksesshëm dhe të famshëm në mbarë botën.

Coaching

Coaching është një proces interaktiv që ka për qëllim përmirësimin e performancës dhe që i mundëson individit, ekipit, kompanisë, institucionit apo organizatës zhvillimin e potencijaleve të tyre me qëllim të arritjes së rezultateve efikase dhe të shpejt.

Wingwave

Wingwave® është Coaching metodë efikase e punës me emocione që shpejt dhe me efikasitet heq stresin, frikën, bllokime mendore dhe emocionale, si dhe rrit nivelin e krijimtarisë, aftësisë mendore dhe vetëbesimit.

Pse Ne?

Përvoja shumëvjeçare

Program i çertifikuar

Trajner profesional

Çertifikata të pranuara ndërkombëtarisht

Trajner i orientuar drejt realizimit
të qëllimit të klientit

Në bashkëpunim me

JENI Të INTERESUAR?

Nese jeni të interesuar për të ditur më tepër në lidhje me trajnimet që i ofrojmë, mos hezitoni të na kontaktoni.